Έχασε με μεγάλη διαφορά η φούξια ομάδα από την βεραμάν και αυτό ήταν αρκετό για να… ανάψουν ξανά τα αίματα στο ριάλιτι μαγειρικής.

Χαμός έγινε για ακόμη μια φορά στο Masterchef…

Αιτία για ακόμη μία φορά είναι ο τεράστιος ανταγωνισμός μεταξύ των παιχτών αφού όλοι έχουν πάρει στην καριέρα τους είτε χρυσό σκούφο είτε έχουν πάρει και ένα αστέρι Michelin. Βέβαια έχει παίξει και λίγο ρόλο ότι είναι κλεισμένοι σ ένα σπίτι σε μυστική τοποθεσία και δεν έχουν επαφή με τον έξω κόσμο και έχουν λαλήσει οι άνθρωποι.

Ο αρχηγός της φούξια ομάδας κατηγόρησε τον Στάθη, την Μαρία  και την Ευτέρπη πως τον έγραφαν κανονικά και ότι καθυστερούσαν χαρακτηριστικά και εν τέλει έφεραν πίσω την προετοιμασία με αποτέλεσμα αυτό να κοστίσει ακριβά στην ομάδα.

Επίσης υπήρχαν υπόνοιες ότι ένας παίχτης από την αντίπαλη ομάδα που είχε αποχωρήσει στην προηγούμενη δοκιμασία είχε κρυφτεί κάτω από τους πάγκους και τράβαγε τις ποδιές των παιχτών.

Οι παίκτες αντέδρασαν έντονα ως προς το ότι αγνόησαν τον αρχηγό τους με τον Στάθη να λέει πως: «Δεν περίμενα να το ποτέ ακούσω! Αυτό που είπε είναι κακό, το αντίθετο δηλαδή από το καλό!».

Ο αρχηγός της φούξια ομάδος έχοντας το πλεονέκτημα έθεσε την Μαρία κατευθείαν υποψήφια προς αποχώρηση και θα διαγωνιστούν σε μια δοκιμασία έκπληξη.
Θα μαγειρέψουν παραδοσιακή ασιατική κουζίνα, και τους έδωσαν το πλεονέκτημα να διαλέξουν μεταξύ 3 βασικών υλικών φίδι, σκορπιούς ή κατσαρίδες.

Και οι… κοκορομαχίες καλά κρατούν..!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here